2024 m. gegužės 14 d.

 

UNICEF: Izraelio armija toliau suiminėja palestiniečių vaikus

1
Paskelbta: 2013-10-15 08:25 Autorius: ekspertai.eu
Izraelio armijos kareiviai suiminėja palestiniečių berniuką
Izraelio armijos kareiviai suiminėja palestiniečių berniuką

UNICEF (Jungtinių Tautų Vaikų fondas) pranešė, kad Izraelio armija toliau suiminėja palestiniečių vaikus okupuotame Vakarų Krante. Nepaisant tarptautinės kritikos, ši apartheido valstybės Izraelio praktika tęsiasi, pranešė RT.

UNICEF per pastaruosius septynis mėnesius 38 kartus įspėjo Izraelį dėl palestiniečių vaikų suiminėjimo, tačiau sionistams tai nė motais.

Izraelio armija dažnai suiminėja palestiniečių vaikus, įsiverždama į jų namus naktį. Iki dantų ginkluoti žydų kareiviai  vaikams užriša akis ir jėga veda juos į tardymo centrus.

Palestiniečių vaikai izraeliečių teisiami karo teisme. Dažniausiai suiminėjami 12–15 metų vaikai. Jie atskiriami nuo savo tėvų.

Pasak UNICEF, kasmet sionistai suiminėja apie 700 palestiniečių vaikų. Tai UNICEF pavadino „žiauria ir nežmoniška“ praktika.

Vaikai dažniausiai pripažįsta savo kaltę (dažniausias kaltinimas – akmenų mėtymas į žydų kareivius), konstatuoja UNICEF, nes jiems grasinama fiziniu susidorojimu, nužudymu, seksualine prievarta prieš juos ir jų šeimų narius. 

„Ekspertai.eu“ skelbiamą informaciją draudžiama visuomenės informavimo priemonėse atgaminti be raštiško asociacijos „Global Gaze Network“ sutikimo, kurį galima gauti adresu [email protected]
Kalba redaguota ekspertai.eu

Association „Global Gaze Network“
IBAN: CH9409000000161276571
BIC: POFICHBEXXX
(banko pavedimo mokestis toks pat, kaip darant pavedimą ir Lietuvoje)
Adresas: Brandschenkenstrasse 53
Miestas: Zürich
Pašto kodas: 8002


 
Komentarai

 
1. evangelikas
(2013-10-15 22:39:37)
(69.105.223.214) Parašė:

jeigu musu pateptieji pastoriai,vyskupai,kunigai nieko nesako,tai gal taip ir turi buti,is kur mums avinams zinoti



Parašykite komentarą
Ekspertai.eu įspėja, kad komentaras – tai viešas informacijos paskelbimas.
Komentatorius atsako už savo viešai paskelbtą žinomai neteisingą, įžeidžiančią, šmeižikiško ar nusikalstamo turinio informaciją (tai yra komentarai, kuriuose skatinama tautinė, rasinė, religinė ar kitokia neapykanta, raginimai nuversti teisėtą Lietuvos valdžią, organizuoti sąmokslą prieš valstybę, pakeisti jos konstitucinę santvarką, kėsintis į nepriklausomybę arba pažeisti teritorijos vientisumą, šiais tikslais kurti ginkluotas grupes arba daryti kitus nusikaltimus, kuriais kėsinamasi į Lietuvos valstybę) LR teisės aktų nustatyta tvarka.
Ekspertai.eu komentarų neredaguoja.
Komentarai su keiksmažodžiais ar vulgarybėmis bei piktybiškai kartojami tekstai yra šalinami.
Vardas
Komentaras