2024 m. gegužės 5 d.

 

Švabas&Co: Žmogus=0

13
Paskelbta: 2021-08-31 08:10 Autorius: ekspertai.eu
Kauno technologijos universiteto garbės daktaras, Pasaulio ekonomikos forumo, tarptautinės organizacijos, inicijuojančios viešojo ir privataus sektorių bendradarbiavimą, steigėjas ir valdybos pirmininkas profesorius Klausas Švabas (Klaus Schwab).
Kauno technologijos universiteto garbės daktaras, Pasaulio ekonomikos forumo, tarptautinės organizacijos, inicijuojančios viešojo ir privataus sektorių bendradarbiavimą, steigėjas ir valdybos pirmininkas profesorius Klausas Švabas (Klaus Schwab).

Galima įstoti į MASS MEDIA propaguojama MOKSLO sektą ir tikėti, jog vakcinos, bandos imunitetas, kaukės, atstumai, karantinai išgelbės žmoniją.

Galima vakare sukalbėti poterius: „Dar metus, kitus „pakentėsime“ ir sugrįšime į įprastą gyvenimą...“

Bet galima ir būtina pagaliau atsipeikėti ir suvokti, jog visa PLANdemija, prievartinės medikamentinės intervencijos, piliečių saugumo bei gerbūvio griovimas iš pašaknų yra realaus „Auksinis milijardas“ plano dalis.

Kodėl žmogus pats savaime nebėra naudingas resursas, o tik niekam nereikalinga ir tik problemas kelianti biologinė šiukšlė Švabas&Co akimis, atskleidžiama naujoje „PolitAnalitinisbalkonas“ laidoje.

„Ekspertai.eu“ skelbiamą informaciją draudžiama visuomenės informavimo priemonėse atgaminti be raštiško asociacijos „Global Gaze Network“ sutikimo, kurį galima gauti adresu [email protected]

Association „Global Gaze Network“
IBAN: CH9409000000161276571
BIC: POFICHBEXXX
(banko pavedimo mokestis toks pat, kaip darant pavedimą ir Lietuvoje)
Adresas: Brandschenkenstrasse 53
Miestas: Zürich
Pašto kodas: 8002


 
Komentarai

 
13. Vardas
(2021-09-02 11:28:39)
(88.118.99.226) Parašė:

Tik dabar supratau, kad ponia Milda blefuoja. Tai supratau, išgirdusi apie jos sumanymą įtraukti prof. E.Vaitkų į „dokumentinio“ serialo apie „mirtis nuo skiepų“ kūrimą. Galiu pasakyti, kad jei yra tokių mirčių, dokumentikos apie tai nepavyks sukurti — tai pilkoji zona. Girdėjau, kad matematikai duomenis iš tos zonos vadina blausiais (fuzzy), ir ten galioja blausioji logika, kuri gerai veikia skalbimo mašinose su dirbtiniu „intelektu“. Taigi, nei pasiūlymo, kaip išeiti iš krizinės situacijos, kuri artėja greičiau, nei artėja įtraukus kapitalizmas (stakeholder capitalism) ir transhumanizmas, ypač artėjant žiemai, nei „dokumentinio“ „serialo“. Kalbant apie dr.Švabo vizitą Lietuvon, „Pramonės 4.0“ centro steigimas buvo tik priedanga, po kuria jis susitiko su dr. G.Nausėda. Greičiausiai Pasaulio ekonomikos forumo vadovas sunerimo dėl vektoriaus įvykių, kurie klostosi Lietuvoje. Net aklas jau pajuto, kad Lietuva daroma poligonu, repetuojant Vakarų karą su Rusakinija. Nemanau, jog tai kertasi su dr. Švabo įtraukaus kapitalizmo projektu — jis nori suprasti, kaip situaciją mūsų regione galima išnaudoti diegiant įtraukaus nutautinto kapitalizmo modelį Lietuvoje. Greičiausiai mūsų šalies militarizavime yra palankių įtraukiam kapitalizmui elementų. Gal tai tik niuansai, bet po Nausėdos susitikimo su PEF vadovu jo retorika rodo dar didesnį atitrūkimą nuo tikrovės ir Lietuvos interesų. Greičiausiai Nausėda gavo netiesioginį pritarimą tęsti ankstesnįjį, ruošimosi karui scenarijų. Juk kas nerizikuoja, tas negeria šampano. Pabaigai deklaruoju, kad su kai kuriomis dr.Švabo nuostatomis sutinku, tačiau nepritariu idėjai, kad nacionalinės valstybės naujojoje pasaulio tvarkoje turėtų išnykti. Priešingai — nacionalumas ir tradicijos yra civilizacijos vertybės ir turi būti stiprinamos, bet tai nereiškia, kad pereinama į autarchiją. Omnikratija yra vienintelė galima išeitis — valdžia (t.y. galutinių sprendimų priėmimas) turi atitekti visuomenei, kuri priima sprendimus, parengtus ne apsišaukėlių ekspertų, bet tikrų reikalo žinovų.



12. Ponia įsivaizduoja
(2021-08-31 22:29:34)
(188.69.199.76) Parašė:

kad mintys-planai vieninteliai jos vienintelėje galvoje (nu nu).



11. Nu nu
(2021-08-31 22:27:47)
(188.69.199.76) Parašė:

Balkonėlis (vieną myžaluota turime 30m.) Šiandien peranksti, rytoj pervėlai (esminė-loginė klaida). Juraitis jau daro kas reikia.



10. Jolce
(2021-08-31 19:27:34)
(78.63.229.198) Parašė:

Kartais labiau NEKENCIU nuosedos, negu ozio.``` svabas: - "jeigu globalizacija ir demokratija {keiksmazodis..aut.} ir toliau plesis, tai nacionalinems salims vietos nebeliks". "Valstybines vyriausybes ir tautos liks praeityje, vietoje ju turetu susidaryti bendra biomase".



9. Vardas
(2021-08-31 18:55:13)
(88.118.51.237) Parašė:

Aš taip pat turiu pasiūlymą, kaip mums visiems kartu toliau gyventi, jį parašysiu tada, kai Milda atskleis savąjį. Kas mene jau pažįsta, esu savo sprendimą iš dalies atskleidusi. Tiesa, pasiūlymas nėra visai mano, jei žiūrėt autorystės. Su juo pati susipažinau tik šios vasaros pradžioje, kai į mano rankas pateko bičiulio iš universiteto laikų rankraštis apie kolektyvinį intelektą ir kolektyviniu intelektu paremtą omnikratiją. Manau, kad ponia Milda nesiūlys versti valdžios ar keisti ją, nes nauja bus tokia pat neįgali. Tokia jau ta demokratija — ji paremta „atstovų“ „rinkimu“, tad nei rinkimai tikri, nei „atstovai“ „rinkėjus“ atstovauja. Turime visus žodžius kabutėse, o tai reiškia, kad jie savyje neša kitas prasmes, todėl kyla iliuzijos (pvz., žr. čia youtube.com/watch?v=49sNHKIS8kc) ir betvarkė. Todėl p. Milda ragins spausti valdžią, kad ji atsisakytų „galimybių paso“, taip pat vengti „skiepų“, sveikai gyventi ir daugiau gimdyti vaikų. Toks pasiūlymas būtų gana primityvus, bet iš esmės teisingas, ir dauguma su tuo sutiks. Kiek vėliau panagrinėsiu p.Mildos pateiktą loginę grandinę, kuri veda į tokį (ar kitokį, bet ne iš esmės kitokį) pasiūlymą, ką daryti, nes toji grandinė nėra be skylių.



8. eww
(2021-08-31 18:48:35)
(89.8.143.227) Parašė:

I viska, kas vyksta dabar,-reik paziureti is auksciau. Sakykim kazkas nusprende visa zmonija privatizuoti ir patobulinti paverciant juos biorobotais,,,,- todel ir bus leidziamas skystis, kuris po truputi privers genus modifikuotis.



7. Nu jo...
(2021-08-31 15:59:14)
(88.118.43.241) Parašė:

Kaip senas "...plokščiažemininkas ir sąmokslo teoretikas..." šį kart tiesiog paprasčiausiai pastebėsiu, jog jei kalbėti apie QR kodo pagalba bandomą įdiegti skaitmeninio totalitarizmo sistemą ir socialinį reitingavimą, pakeliui dar ir gerokai apmažinant nereikalingų beigi paliegusių valgytojų skaičių ar bent apribojant jųjų galimybę daugintis, kol kas visos "sąmokslo teorijos" išsipildo pavydėtinu nuoseklumu. Ir to nepastebėti gali tik kvailys arba už savo atkaklų neupratimą gaunantis pinigus. Sėkmės laukiantieems savo dozės eilėje. Nes tikėjimas pasaulinio elito stumiamo "švęsto vandenėlio" galiomis- švetas reikalas, už kurį, pilnaja to žodžio prasme yra negaila numirti...



6. Achachacha
(2021-08-31 15:38:54)
(78.56.119.232) Parašė:

Švabas&co= 0



Parašykite komentarą
Ekspertai.eu įspėja, kad komentaras – tai viešas informacijos paskelbimas.
Komentatorius atsako už savo viešai paskelbtą žinomai neteisingą, įžeidžiančią, šmeižikiško ar nusikalstamo turinio informaciją (tai yra komentarai, kuriuose skatinama tautinė, rasinė, religinė ar kitokia neapykanta, raginimai nuversti teisėtą Lietuvos valdžią, organizuoti sąmokslą prieš valstybę, pakeisti jos konstitucinę santvarką, kėsintis į nepriklausomybę arba pažeisti teritorijos vientisumą, šiais tikslais kurti ginkluotas grupes arba daryti kitus nusikaltimus, kuriais kėsinamasi į Lietuvos valstybę) LR teisės aktų nustatyta tvarka.
Ekspertai.eu komentarų neredaguoja.
Komentarai su keiksmažodžiais ar vulgarybėmis bei piktybiškai kartojami tekstai yra šalinami.
Vardas
Komentaras