2024 m. gegužės 19 d.

 

Giteras Aleksejevas: patikėkite, tai bus daugiau negu įspūdinga

2
Paskelbta: 2016-06-11 21:38 Autorius: ekspertai.eu
Rusaitė Anichka.
Rusaitė Anichka.

Rusijos gyvenimo būdo, politikos, sporto pasiekimus bei moterų grožio paslaptis kiekvieną dieną detaliai ir gausiai nušviečiantis nepriklausomas portalas delfi.lt pranešė, kad „rusaitės grožio konkursuose nelieka nepastebėtos“.

„Jos tai puikiai žino – mat šios tautybės moterims abejingų nėra. Vieniems jos gražios, kitoms - atstumiančios ar net gi pigios. O štai neseniai internete ėmė šmėžuoti šūsnis nuotraukų, kuriomis pasidalijo „ania_ania_“ pseudonimu pasivadinusi rusaitė Anichka“, - informuoja delfi.lt publikacijoje „Gražuolė iš Rusijos: veidas tobulas, bet dar nematėte kai ko žemiau“.

Delfi.lt informuoja, kad „ši gražuolė modelis turi internetinę drabužių parduotuvę, kurioje demonstruoja itin seksualius ir moteriškumą pabrėžiančius drabužius“.

Ypač portalo delfi.lt autorius sužavėjo ne tik rusės „ilgos kojos, liekna talija, grakšti figūra“, bet ir milžiniškos krūtys.

„Šio modelio biustas iš tiesų sukelia įspūdį“, - žavesio neslepia delfi.lt.

Pasak delfi.lt, „nors tai ir akivaizdus plastikos chirurgų darbas, priverčia atkreipti dėmesį“.

„O kaip šios rusaitės grožį vertinate jūs?“, - publikaciją klausimu baigia delfi.lt.

Žinomo plastinės chirurgijos stilisto Gitero Aleksejevo nuomone, minėtos rusaitės krūtys palyginus su jos klitoriu tėra tik lengva įžanga į moters paslapties pasaulį.

„Tikiu, ji kada nors instagrame parodys ir kai ką žemiau ne tik veido, bet ir bambos. Patikėkite, tai bus daugiau negu įspūdinga. Garantuoju, ne vienam vyrui sukirbės jo šelmis šortuose“, - neslėpė stilistas.

Susiję:

Aktorės tarpkojis įspūdingai sužibėjo festivalio metu

M. Garbačiauskaitė-Budrienė: na ir pati dama, neslėpkim, baisoka

„Ekspertai.eu“ skelbiamą informaciją draudžiama visuomenės informavimo priemonėse atgaminti be raštiško asociacijos „Global Gaze Network“ sutikimo, kurį galima gauti adresu [email protected]

Association „Global Gaze Network“
IBAN: CH9409000000161276571
BIC: POFICHBEXXX
(banko pavedimo mokestis toks pat, kaip darant pavedimą ir Lietuvoje)
Adresas: Brandschenkenstrasse 53
Miestas: Zürich
Pašto kodas: 8002


 
Komentarai

 
2. ceslovas
(2016-06-12 23:01:16)
(78.62.164.7) Parašė:

Sio modelio biustas is tiesu sukelia ispudi, kaip ir Garbociauskaites kreivi dantys.



1. U-2
(2016-06-11 22:18:02)
(89.116.124.39) Parašė:

Chmmmm.... Kiekvienas konservatnyku partijos narys, dauguma delfio fanu ir stasiukasu, gal ir pritars, kad rusaitė Anichka nebloga bet tik nebloga. Jiems, tikriesiems patriotams ju "šelmiai šortuose“ sukirba, kaip jie pamato seny Ozy, jo Anuka arba delfio Monikos sypsena. Ir joks stilistas niekada nesupras, kas nutiktu su musu konservatnykais, jeigu minetos personos instagrame parodytu kai ką žemiau ne tik veido bet ir bambos. Cia tenka tiketi delfiu ir jo stilistu Giteru Aleksejevu: "Patikėkite, tai bus daugiau negu įspūdinga" ir "minėtu konservatnyku veidai palyginus su ju klitoriu, tėra tik lengva įžanga į konservatizmo ir europietisku vertybiu paslapties pasaulį".



Parašykite komentarą
Ekspertai.eu įspėja, kad komentaras – tai viešas informacijos paskelbimas.
Komentatorius atsako už savo viešai paskelbtą žinomai neteisingą, įžeidžiančią, šmeižikiško ar nusikalstamo turinio informaciją (tai yra komentarai, kuriuose skatinama tautinė, rasinė, religinė ar kitokia neapykanta, raginimai nuversti teisėtą Lietuvos valdžią, organizuoti sąmokslą prieš valstybę, pakeisti jos konstitucinę santvarką, kėsintis į nepriklausomybę arba pažeisti teritorijos vientisumą, šiais tikslais kurti ginkluotas grupes arba daryti kitus nusikaltimus, kuriais kėsinamasi į Lietuvos valstybę) LR teisės aktų nustatyta tvarka.
Ekspertai.eu komentarų neredaguoja.
Komentarai su keiksmažodžiais ar vulgarybėmis bei piktybiškai kartojami tekstai yra šalinami.
Vardas
Komentaras