2024 m. gegužės 15 d.

 

Apie dopingo vartotoją, šuniuko pozą rytais ir kalėjiman keliaujantį majorą

2
Paskelbta: 2016-04-17 23:04 Autorius: Albertinas Polius
J. Jefimova. Nuotr. it.eurosport.com
J. Jefimova. Nuotr. it.eurosport.com

Rusijos gyvenimo būdo, politikos bei sporto pasiekimus kiekvieną dieną detaliai ir gausiai nušviečiantis nepriklausomas portalas delfi.lt išvertė ir paskelbė interviu su Rusijos plaukike Julija Jefimova.

Delfi.lt informuoja, kad plaukikė davė išskirtinį interviu leidiniui „Sovsport.ru“, kuriame pasakojo apie grįžimą į plaukimą.

Publikacijoje „J. Jefimova nesikuklina: esu per daug talentinga, kad palikčiau sportą“ pranešama, jog artimiausiomis dienomis Tarptautinė plaukimo federacija (TPF) panaikins keturis kartus tapusios pasaulio čempione plaukikei laikiną nušalinimą dėl istorijos su meldoniumu.

Tuo pačiu delfi.lt sekso megėjams puplikacijoje „Rytinis seksas: kodėl vietoje „misionieriaus“ pozos reikia rinktis „šuniuką“?“ nurodo, kad šuniuko poza rytais gali būti priimtinesnė už kitas pozas, nes vyrui imant moterį iš nugaros nesijaustų nemalonus kvapas sklindantis iš burnos, jei toks būtų susidaręs iš po nakties.

Taip pat delfi.lt visus kviečia pasiskaityti apie Rusijos specmazo majorą Dmitrijų Gumeneckį.

Paaiškėjo, kad šis majoras, savo pėdsaką palikęs ir šalies kino istorijoje (jis garsiojoje kriminalinėje sagoje „Brigada“ suvadino gaujos lyderio Sašos Belyj apsaugininkų vadą Šmidtą, taip pat epizodinį vaidmenį atliko populiarioje kriminalinėje dramoje „Bumeris“ bei keliuose kituose filmuose), aštuoniems metams keliauja už grotų.

Apie tai skelbiama išskirtiniame delfi.lt straipsnyje „Gyvenime – kaip kine: „Brigados“ aktorius ilgiems metams keliauja į kalėjimą“.

Delfi.lt tinklalapio fragmentas.

 

„Ekspertai.eu“ skelbiamą informaciją draudžiama visuomenės informavimo priemonėse atgaminti be raštiško asociacijos „Global Gaze Network“ sutikimo, kurį galima gauti adresu [email protected]

Association „Global Gaze Network“
IBAN: CH9409000000161276571
BIC: POFICHBEXXX
(banko pavedimo mokestis toks pat, kaip darant pavedimą ir Lietuvoje)
Adresas: Brandschenkenstrasse 53
Miestas: Zürich
Pašto kodas: 8002


 
Komentarai

 
2. Draugas
(2016-04-18 10:47:31)
(81.29.26.223) Parašė:

Autorius akivaizdziai iskrypelis...



1. trumpai
(2016-04-18 08:57:13)
(78.61.53.31) Parašė:

Kažkaip idomiai ta žiniasklaida informuoja juk su dopingu užkibusiu buvo virs 200 o iš rusijos tik 40 bet paskutiniu metu tas burbulas pliuška tai matysim galutini rezultata tai vat kaip galima teisingai pateikti faktus pagal delfi bet cia juk nieko tokio jei pasakai tai ka reikia.



Parašykite komentarą
Ekspertai.eu įspėja, kad komentaras – tai viešas informacijos paskelbimas.
Komentatorius atsako už savo viešai paskelbtą žinomai neteisingą, įžeidžiančią, šmeižikiško ar nusikalstamo turinio informaciją (tai yra komentarai, kuriuose skatinama tautinė, rasinė, religinė ar kitokia neapykanta, raginimai nuversti teisėtą Lietuvos valdžią, organizuoti sąmokslą prieš valstybę, pakeisti jos konstitucinę santvarką, kėsintis į nepriklausomybę arba pažeisti teritorijos vientisumą, šiais tikslais kurti ginkluotas grupes arba daryti kitus nusikaltimus, kuriais kėsinamasi į Lietuvos valstybę) LR teisės aktų nustatyta tvarka.
Ekspertai.eu komentarų neredaguoja.
Komentarai su keiksmažodžiais ar vulgarybėmis bei piktybiškai kartojami tekstai yra šalinami.
Vardas
Komentaras